stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Monday monday

Kategori: Boho-chik stil

 Monday monday, so good to me
Monday morning, it was all i hoped it will be
Oh monday morning, monday morning couldn´t guarantee
that monday evening you would still be here with me...
 
...sjöng Mamas and the Papas 1966
 
Det passar bra att lyssna på den fina låten idag, när det är måndag och stilen ska var boho-chik (haha) samt att jag och maken har en firardag. Han kommer nog alldeles säkert att "still be here with me" ikväll!
 
 
Den här fina topen, som jag köpte för några år sedan på Malta får sätta tonen på dagens outfit. Den är lite bohochik tycker jag
 
 
Självklart får det bli ett par utsvängda jeans till det...
 
 
...och så fransväska, mina beiga mockaboots i cowboymodell och ett bohochikt armband.
 
 
I dag har jag lekt lite med band och fjädrar i håret. Kanske lite "too much", men kul och passar stilen. Hårsmycket inköptes till en 70-talsfest för ett antal år sedan och används typ aldrig....så varför inte passa på idag!
 
Idag ska jag fortsätta med lite klädrensning, sedan måste jag hinna med en cykeltur. Sedan ska jag ordna det lite mysigt med god middag och dryck tills maken kommer hem. Rosor kommer jag alldeles säker få! 
 
Senare ikväll är det repetition med kören för vår avslutskonsert nästa vecka, så den känner jag mig nödd och tvungen att vara med på. Många fina låtar blir det!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: