stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mardrömmar och drömsköna skor

Kategori: Sofistikerad stil

Usch, jag vakmade vid 4-tiden i morse och kunde inte somna om. Jag försökte läsa, och lösa korsord, men det hjälpte inte. När det var dags att kliva upp vid 8-tiden så föll tröttheten över mig och jag somnade om!...och drömde förskräckliga mardrömmar. Jag vaknade vid 10-snåret helt genomsvettig! Så kan det vara ibland. Skönt att inte längre vara tvungen att gå till jobbet och prestera. Efter lunchen gav jag mig ut på en lång härlig cykeltur. Vädret var helt fantastiskt. Maken slutade lite tidigare idag, och tills dess han kom hem hade jag dels snyggat till mig själv, och dels fixat kaffetermos och smörgåsar med fruktpålägg. Vi gav oss ner till ett fint promenadstråk intill vattnet. Det var så härligt att sitta där i lugn och ro, äta matsäck och glo på folk. haha!
 
 
 I dag var utmaningen att få till någon slags sofistikerad look. Svårt, eftersom jag inte har så många sofistikerade plagg. Det fick bli denna stilrena top och en svart rak kjol.
 
 
Attlingsmyckena passar bra till. På fötterna har jag ett par alldeles nya skor. Riktigt sköna, och snygga! Klarade en promenad i solen utan att få ens det minsta lilla skavsår. Verkar lovande.
 
Kjol: Gant, Top: Inköpt på Malta, Smycken, Efva Attling, Skor: Rieker

Kommentarer


Kommentera inlägget här: