stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Kavajdag och återvinning

Kategori: Plagg

Idag är det jacka/kavaj-dag, och jag väljer den här skönt stretchiga ljusblå kavajen!....fast på bilderna nedan ser den nästan ut att vara ljusgrå.
 
 
 Till kavajen valde jag mina smala vita jeans, ett vitt linne och en långärmad silkig blus.
 
 
Svarta sneakers
 
 
Örhängen och halsberlock i mörkblått.
 
 
Försöker tuffa till mig lite, med ett par små runda solbrillor, nästan som Yoko Ono. Haha.
 
I dag har vi varit till tandläkaren och det gick bra! Känns härligt. Efter lunch med maken, så begav jag mig in till stan för lite shopping. Det viktigaste var att hitta en välsittande baddräkt, och det lyckades jag faktiskt med. Det blev en svart sak från Damella med färgglada dekorer i randigt. Jag köpte (åter igen) några kuddfodral (!!) ...den här gången i blått och creme. Det blir fint till sommaren!
 
Nu ska jag sätta mig vid symaskinen och fixa till några av makens skjortor. Häromdagen kapade jag 4 stycken av hans långärmade skjortor till kortärmade, samt att jag fixade till ett par shorts med uppvikt kant, av ett par av hans slitna jeans. Perfekt återvinning.
 
 
 
Kavaj: Esprit, Byxor: KappAhl, Linne: Flash, Blus: Filippa K, Skor: Ecco, Örhängen: Marknad i Tallinn, halsberlock: Gammal 70-talare från gömmorna, Solglasögon: Åhlens
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: