stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Guldväska

Kategori: Accessoarer

I dag är det accessoardag och dags att plocka fram en väska ur garderoben. Jag köpte en liten festväska i guld på fjolårets rea, men den har inte blivit använd många gånger. Endast på en festkväll faktiskt! När jag såg den idag, så tänkte jag att varför inte använda den en vanlig simpel tisdag! 
 
Jag har låtit mig inspireras av den här moodboarden i senaste Elle. Svart matchat med creme, ljusblå bomull och maffigt guld. Yeah! i like it!
 
 
Plockade fram min mjuka ljusblå bomullsskjorta som jag knöt i midjan
 
 
Sedan blev det mina cremefärgade sköna nya byxor i lite kortare vidare modell.
 
 
Linne och skor får stå för det svarta
 
 
...och så accessoarer i guld!  Jag känner mig vårfin och skulle helst vilja gå ut så här, men ute är det svinkallt så det blir till att ta på strumpor och varmare dojor! Just nu skiner i allafall solen!
 
 
Väska: Don Donna, Linne: Lindex, Skjorta: KappAhl, Byxor, Tiger, Skor: Rieker, Örhängen: Snö, Guldarmband: Present 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: