stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Gråa moln

Kategori: Färg

Jag sitter här och väntar på att de regngrå molnen ska dra vidare. Det har metrologerna lovat, och jag behöver ge mig ut på min cykeltur. Det blev inget cyklat igår, då hela dagen gick åt till städning, handling och kör-repetition och sedan konsert.
 
Det är inte bara dagens moln som är gråa, för grått är även dagens färg enligt min klädkalender.
 
 
Jag har valt en härlig top med tungt fall och vackert pärlbroderi runt halringningen. Till den blir det vita smala byxor och gråbeiga dojor.
 
 
Så mycket snyggare topen blir till vita byxor i jämförelse med blåjeans som jag provade först. I väntan på bättre väder ska jag passa på att sy några sömmar på mina nya byxor, som jag håller på att sy in.
 
 
Top: Second hand, Byxor: KappAhl, Skor: Rieker
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: