stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Födelsedagsträff

Kategori: Fest

Igår firade vi barnbarnets födelsedag. På måndag blir han hela 7 år! Det var kul att träffa släkten, och barnbarnet blev så nöjd med alla sina presenter. Från oss fick han kartongen han viftar med på bilden. Det är ett set med pärlplattematerial med lite tuffa motiv.
 
 
Han fick också lite"finkläder" att ha på den kryssning vi ska göra tillsammans i slutet på juni. Det var förstås ett tips från hans mamma. 
 
 
Jag hade förväntat mig att det skulle vara lika varmt som dagen innan, men tji fick vi! Det var tvärtom nästan lite kyligt. Så det blev att tänka om från somrig klänning till byxor och svart skinnjacka
 
 
Byxor: FilippaK, Blus Gerry Weber, resårskärp: H&M, Skor: Rieker
 
Snart ska vi ge oss iväg till barnbarnet igen, för idag är det dags för dansuppvisning! Det blir någon form av hiphop tror jag. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: