stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Black and cream

Kategori: Modebildsinspiration

Kolla in skorna på den här bilden. Hur kul som helst med likadana skor i två färger. Det måste jag prova! jag har nämligen ett par svarta och ett par beiga skor av samma sort.
 
 
Jag grundar med min stilrena svarta FilippaK-klänning...
 
 
Haha...kul med dojorna! Smycken i silver som får glittra ikapp med paljetterna på skorna.
 
 
...och sedan passar väl den här blusen bra att ha som utanpå-plagg! Jag har fäst ihop nederdelen på blusen med en liten transparent silikonsnodd. Termometern visar 19 grader i skuggan! Härligt! 
 
Nu ska jag promenera ner till Centrum och handla lite ingredienser till dagens lunch som blir kycklingquinoa-sallad med vårliga tillbehör. Jag ska också hämta ut ett paket med 3 flaskor hårolja Argan Oil. Jag har använt den i flera år nu. Man applicerar några droppar i håret efter tvätt. Håret blir så blankt och ser välmående ut. Jag brukar köpa oljan av min frissa, men de senaste gångerna jag har varit där, så har just den här oljan varit slutsåld. Den är väl poppis! Därför har jag beställt på nätet. Med tre flaskor ska jag klara mig ett bra tag. Eftersom jag kom upp i över 500 kronor så blev leveransen fraktfri. Att det också blev billigare än hos frissan gjorde inte saken sämre.
 
På förmiddagen har jag roat mig med att nåla in och nåla upp de creme-färgade vida byxor jag köpte igår, och de ser ut att bli jättesnygga. Jag måste bara skaffa sytråd i rätt färg. Nu får vi se vad maken tycker, om jag ska ha byxorna på SM-tävlingen eller inte. Han dansar i helsvart men har ett vitt bälte. Jag tänker att jag kör med en svart topp till byxorna så blir vi matchande.
 
Efter lunchen är det dags igen för en cykeltur, och senare ikväll blir det dansträning med vår tränare. Tempot i SM är högre än när vi tävlar i vanliga sammanhang. Verkligen svårt att få till allt så det ser snyggt ut i detta högre tempo. Men det är bara att kämpa på!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: