stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Wera-inspiration

Kategori: Modebildsinspiration

Jag såg den här fina bilden från Weras annonskampanj. Så snyggt!.
Kollade igenom alla mina blusar, men har inget i den stilen. 
 
 
 
Det fick bli den här gröna blusen från Flash...men jag ska nog ta mig en titt på Wera-blusen vid tillfälle. Nöjd att jag hittade ett riktigt matchande halssmycke. Det är faktiskt baksidan på ett blått smycke...men det går ju lika bra med baksidan om det är rätt färg. (haha). I övrigt blev det ett par svarta slacks från Lindex, en vit bastop och ett par av mina dansdojor.
 
I dag har jag fullt upp för mycket ska hända i helgen. Har inte ens tagit mig tid för sminkning!...vilket är ovanligt för att vara mig. Det blir en festsminkning lite senare idag i stället.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: