stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vårvindar friska!

Kategori: Accessoarer

I dag har vi fått njuta av en riktigt skön och varm vårdag, om än något blåsig. Förmiddagen gick åt till städning och sångrepetition inför kvällen, men sedan gav jag mig ut på vårens första joggingtur. Jobbigt men härligt.
 
 
Ready to go! Det blev hela 7 km.
 
Väl hemma igen så kom dottern på besök. Hon skulle hämta en lampa som jag hade lovat henne. Vi hade en kul pratstund och hon berättade om den praktik hon gör för tillfället. Intressant! Hon var så nöjd med ett möte hon hade ordnat idag, så jag gladdes förstås med henne.
 
Sedan var det dags att fixa till sig. Det var halsbandsdag, så jag valde mitt nya som jag köpte på Myrorna i förra veckan.
 
 
Till halsbandet blev det min nya top inköpt på Stadsmissionen, beiga jeans, svart resårskärp och svart skinnjacka.
 
 
Jag tycker det blev riktigt fint.
 
På kvällen hade jag dubbla aktiviteter, först körsång och sedan dansträning. Jag har börjat med min träningsapp igen, för att komma tillbaka till tidigare god form. Senaste veckan har det slarvats en hel del, vilket resulterat i ett  onödigt extrakilo! Det ska bort pronto!
 
Nu är det dags för bingen och lite läsning i en ny bok!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: