stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vårdagjämning i vårvolym

Kategori: Modebildsinspiration

Det här inlägget förberedde jag igår, men hade trubbel med kamerans minneskort! Därför blir publiceringen idag! :-D
 
I dag är det vårdagjämning...och snön yr som bara den! Trist!
 
 
Då det är inspirationsdag, så har jag tagit mig en titt i mars-numret av Elle och fastnat för uppslaget "Vårvolym".
 
 
Voluminösa ärmar och markerade axlar för en powersilhuett. Kul!...för då kan jag passa på att använda mitt "nya" omsydda secondhandfynd. 
 
På bilden faller jag för att de matchat överdelarna snyggt med svarta  långbyxor i olika längd och vidd, samt en stor väska och diskreta skor. De tipsar också om att använda accessoarer som "tar plats" därtill, t ex stora örhängen.
 
 
Ja,...det blir min omsydda blus med istoppade axelvaddar! (Den som spar, hon har sina gamla axelvaddar från 90-talet kvar!).
 
 
Svart resårskärp och svarta smala byxor
 
 
Jag gillar verkligen allt med den här blusen, det mjuka tyget, den fina modellen och det härliga mönstret...och så priset förstås, som var 40 kr på second hand.
 
 
Med inspiration från bilden i Elle, så plockade jag fram min stora vackra silverörhängen som jag fick i avskedsgåva från min arbetsplats. Sååååfina och såååå jag!
 
Blus; gammal omsydd från Monki, Byxa; Tiger i modell Cristin, stövletter; Rieker, Örhängen; Sleeping beaty hoops från Efva Attling,
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: