stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vardag igen!

Kategori: Boho-chik stil

Nu är jag tillbaka i någorlunda "normala gängor" efter min semestertripp. Jag började dock morgonen lite lugnt genom att se filmen "Livet efter dig". Lika gullig som boken som jag hade läst för något år sedan. Tjejen i filmen bär så många tokroliga, men samtidigt snygga outfits. Jag skulle nästan kunna se om filmen bara för att hinna ta mig en närmare titt på dem igen! 
 
I dag står det Boho-chik i min kalender. Basen får bli min älsklings-T,  som jag köpte på Stadsmissionen. Jag älskar den lite slinkiga tunna kvaliteten och sköna modellen samt den fina pärlpyntade V-ringningen.
 
 
 
Fyllde sedan på med en lång transparent tunika i lila/grått/svart inköpt på KappAhl i fjol och bekväma gamla jeans med smala ben.
 
 
Plockade fram mina gamla westernboots i beige mocka, inköpta ca 2004, och min beiga mockajacka från Gerry Weber...en investering för ca 2 år sedan.
 
 
Scarfen är nog minst 15 år, och såldes som en detalj att hänga runt höften på kjolar och byxor...ja det var lite hippiemode då. 
 
 
 Dubbla halsband och tredubbla armband! Många accessoarer ska det vara (haha).
 
Nu ska jag sätta fart!. Ska ta mig i blåsten till återvinningen med kartonger, tidningar, glas och kemikalier. I kväll börjar äntligen kören. Tjoho. Jag har längtat i veckor. Det ska bli så spännande att få veta terminens repertoar.
 
Fortsatt skön måndag!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: