stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Skattjakt!

Kategori: Nya inköp

Jag har blivit som tokig på att leta fynd hos Stadsmissionen. Jag tror det är själva letandet efter fynd som är så kul! Man letar och bläddrar bland en massa fult, och helt plötsligt dyker det upp något riktigt fint....
 
....som det här t ex....
 
 
Ett par mörkblå piratbyxor i stretchig denim med blixtlås i benslutet. Verkar vara helt oanvända. De kostade 40 kr. Den härligt röda skjortan med vita tekoppar gillar jag verkligen. Den kommer från amerikanska märket GAP. Jag kollade lite på nätet och såg att nypriset för den var 50 USD. På e-bay ville de ha 12 USD för en begagnad.. Jag gav 85 kr.
 
Jag har länge funderat på att köpa mig ett par hängslen. Nu hittade jag ett par fina, röda och lite bredare hängslen för 40 kronor. De verkar vara helt oanvända!
 
Armbandet med de mässingfärgade rosorna är jag stormförtjust i. Verkar också helt fräscht och kostade 40 kr.
Det långa svarta halsbandet, som kan användas både som halsband och skärp (i 60-talsstil) kostade också 40 kr och är i perfekt skick!
 
 
En liten gnistrande sten mitt i varje ros. Fiiint!
 
 
Sååå nöjd med skattjakten (haha)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: