stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rörelse

Kategori: Kultur

I dag har jag varit på en superkul workshop i Riksteaterns regi, där vi fått lite insikt hur en modern koreografi kan skapas. Vi har fått testa via en massa roliga övningar. Vi var ett härligt gäng, som aldrig hade träffats förut, men vi kände snabbt trygghet och tillit till varandra, vilket behövs för övningarna. 
 
Dagens outfit blir därför en träningsvariant. :-D. Jag kände mig riktigt fin. Kul med lite nya diimmiga färgtoner.
 
 
Jag hade på mig sköna funktionella kläder. Nytt linne och scarf från Flash och ny T-shirt från H&M. Byxorna i tjock trikå, köpte jag på Lindex för två år sedan.
 
 
 Sorry att spegeln som jag fotat i är lite fläckig! Jag får se till att putsa upp den med det snaraste.
 
 
För att hålla värmen valde jag min träningsjacka från KappAhl, inköpt för ca två år sedan. Jag har en väst som hör till också, men den användes inte idag.
 
Workshopen hölls på Artipelag....
 
 
....som ligger så vackert med underbar utsikt
 
 
Det här är damrummet med unika handfat i sten.
 
Vi höll till i "Artistrummet", ett stort rum med högt i tak och stora fönsterpartier med härliga vyer utanför.
 
 
 På lunchen passade jag på att gå ut en sväng i det soliga vädret.
 
 
Aningens is finns kvar i strandkanten
 
 
Vårigt vackert
 
 
En till som njuter av solen!
 
 Väl hemma igen var det bara att snabbt slänga i sig något ätbart, för sen bar de av till vår klubb för 2 timmars intensiv dansträning. Efter en sådan här ansträngande dansdag, känner jag mig helt mör. Jag kommer nog att sova gott...och jag har säkert träningsvärk i morgon. :-D
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: