stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Romantisk touch!

Kategori: Romantisk stil

Känner mig väldig nöjd med mig själv idag! Jag kom iväg på vårens andra joggingtur. Den första gick av stapeln i måndags. Då blev det 7 km, men idag endast 4 km eftersom jag kom iväg lite sent och hade tider att passa.
 
I dag är det romantisk stil som gäller, ....och då tänker jag spontant på kjol eller klänning, spetsar, volanger och kanske en och annan puffärm. I dag ska jag dock åka och byta till sommardäck (jippie!), så lite mer robust klädsel behövs. Sommardäck ska rullas ut ur förråd och lastas i bil, och vinterdäck ska lastas ur bil och rullas in i förråd. Puh!!
 
Det får helt enkelt bli jeans med en söt blommig, lite romantisk paljett-top och blom-örhängen i vitt med gnistrande stenar.
 
 
Topen är köpt på secondhand för 40 kronor.
 
 
Så vackert blommönster. En rolig detalj, som inte syns på bilderna (ja, den kanske anas), är att det finns en blomgirlang på en av ärmarna. Snyggt med asymmetri! Även på bakstycket finns blomgirlanger, men utan paljetter.Nagellacket som jag målade på igår, "Orange Flash" funkar bra färgmässigt även idag.
 
Apropå igår så var jag och såg föreställningen Phantom of the Opera. Den var fantastisk. Vilka sångprestationer! Man fick tyvärr inte ta foton, vilket var synd, eftersom jag gärna hade tagit några bilder på kostymerna som används i en maskeradscen. Jag säger bara Wow!!
 
Jag tog en bild som hastigast innan föreställningen började, på den svulstiga 1700-tals-inspirerade scenen. 
 
 
Väl hemma igen, lyssnade jag en lång stund på musik från musikalen på Youtube, men då förstås på uppsättningar från London. Musikalen på Cirkus rekommenderas!...men obs!!..det är inte många föreställningar kvar! Den spelas bara fram t o m 14 maj.
 
Nu är det dags för 2 timmars dansträning. Det ska bli kul!!
 
Top: Secondhand, Jeans; KappAhl, Örhängen: Glitter
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: