stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Resultaten av dagens pysslande

Kategori: Nya inköp

 
En burk med nygräddade spröda chiafröknäcke....
 
 
....och ett frasigt lingonbröd! Gott i näbben!
 
 
Den här topen köpte jag på Stadsmissionen för 20 kronor. Den var väldigt vid i modellen, så jag har sytt om den lite grann.
 
 
Så här ser den ut nu utan skärp. Fortfarande rymlig, men innan var den enormt rymlig (haha).
 
 
...så den blir snyggast med ett skärp tycker jag.
 
 
Jag älskar verkligen tyget!
 
 
...nästa projekt blev denna top som jag gav 40 kronor förr. Här har jag tagit bort en bred mudd i nederkanten, och i stället fållat upp blusen med en smal fåll.
 
 
Cool modell med snygg ringning och vida fladdermusärmar. Här testar jag med axelvaddar....men det kanske blir "too much"?
 
 
 Den här topen blir också snyggast med ett skärp i midjan. Nöjd med mitt pysslande!
 
I morgon ska jag iväg på något kul (tror jag). Jag ska delta i en dans-workshop som en koreograf håller i. Det blir både lite snack och prova-på-rörelser...men säkert helt andra moves än de jag kör på min dansträning 2-3 ggr per vecka! :-D....Känns som om det kommer att bli en spännande dag.!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: