stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Preppy 2.0

Kategori: Preppy stil

I dag är det dags för en "Preppy" stil, och lämpligt nog så¨hittade jag denna inspirationsbild, Preppy 2,0 i Elle´s mars-nummer. De har inspirerats av Balenciagas vårvisning, så den har jag också tagit mig en liten titt på!
 
 
Jag har egentligen ingen randig skjorta, men min ljusblå chambrey duger gott i sammanhanget. Den kan matchas med maffiga silversmycken, nätta skor eller stövletter, en stor väska och ett par tuffa solbrillor, allt enligt bilden ovan.
 
...men vad matchar man med nedtill?
 
På visningen fanns en snygg matchning med en marinblå smal kjol och ett par brunröda lackstövlar...eller kanske lackstrumpor. Jag såg också en matchning med ett par slimmade långa, blanka, svarta leggings, Nederdelen på de väldigt långa leggingsbenen såg ut att vara "uppklippta", och låg över skon. Jag såg också många färgglada strumpbyxor i klara färger av gult, grönt, rött rosa och lila. Ovanpå skjortan kan man slänga på sig sin jeansjacka.
 
 
Jag kör med chockrosa top och strumpbyxor. Ovanpå topen blir det min ljusblå chambreyskjorta, och en snäv jeanskjol.  
 
 
Skjortan knyter jag i midjan
 
 
Det här kändes riktigt kul!
 
 
Maffig ring,....finns just nu på Lindex för 49 kr!
 
I dag åt jag lunch med en gammal kollega och det var kul att prata om både gammalt och nytt. Sedan blev det en sväng på Myrorna, där jag (förstås) kom hem med några fina fynd. Jag ska visa så småningom! Några är nämligen små syprojekt. Det gillar jag! 
 
Linne: gammalt från Lindex, Skjorta: Fjolårets KappAhl, Kjol: fjolårets Filippa K, Strumpbyxor: gamla Åhlens, Stövletter: Rieker, Örhängen: Efva Attlings Dancing queen, Ring; Lindex 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: