stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Röda läppar!

Kategori: Skönhetsprodukter

 I säkert 15 år har jag kört med samma läppstiftsfärg, nämligen Max Factors lip Finity i färgen 108. Det är en mjukt vinröd färg som jag tycker passar mig. Lip finity är så bekvämt och long lasting. Jag målar munnen på morgonen efter tandborstningen,....och sen så sitter färgen där den ska, i stort sett hela dagen. Inga bekymmer med att läppstiftet rinner ut i rynkorna kring munnen. Otroligt tryggt och bekvämt.
 
 
....men nu har jag funderat ett tag på att göra slag i saken och köpa ett par vanliga läppstift, att ta till de dagar jag känner för lite mer färg. Jag önskar mig ett starkt rosa, ett som går  mot lite rödbrunt och så ett lite mer klarrött....kanske också ett som går mot orange.
 
Sagt och gjort...häromdagen gick jag in på Kicks och kollade in de lite billigare märkena. Jag köpte tre olika läppstift.
 
 
De två bakre läppstiften kommer från Loreal och det i mitten längst fram är från Max Factor. 
 
 
Här har jag testat Loreals Color Riche läppstift nr 234 som heter Brick Fashion Week. (det är stiftet längst till vänster på bilden ovan). Jag känner mig jättesnygg i det klarröda läppstiftet. Festfin blir man genom att matcha den knallröda munnen med en fräsch vit skjorta och en svart pennkjol. Nu får vi se om jag upplever det hela som osäkert kladdigt.....men nå´n gång då och då ska det väl funka!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: