stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nybakat!

Kategori: Allmänt

Igår morse bakade jag lite glutenfritt knäckebröd. Så nu blir det go-frukost!
 
 
 
Jag bakade också en Silviakaka som jag tog med och bjöd mina arbetskamrater på. De blev glada förstås. Det var så kul att få träffa dem och få höra lite om vad som har hänt sedan sist jag var där. Det händer alltid mycket!
 
På kvällen spanade jag in TV-programmet "Mandelmans" som alla snackar om. Jag förstår varför, för programmet var både charmigt och intressant. När jag var barn fick jag vistas på landet varje sommar, så en del känner jag igen. Det känns som ett program jag gärna tittar vidare på.
 
I dag är det tvättstuga och sedan byte av gardiner i köket. I kväll blir det middag på stan,. Då jag ska träffa ytterligare ett gäng arbetskamrater. Så,...tills dess måste jag fundera ut vad jag ska ha på mig. :-D. Återkommer!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: