stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Maxat cool paketinslagning + loppisfynd

Kategori: Nya inköp

Till min kompis P, köpte jag en liten guldfärgad "korg", att använda till frukt, bröd eller bara ha till prydnad. Jag köpte också en kökshanduk från Iittala med tanken att hon kan ha den i korgen om hon serverar bröd i den. Allt köptes på Cervera, och i kassan gjorde expediten en maxat cool paketinslagning.
 
 
Fint va?
 
 
Det här blev kvällens outfit!
 
Passar på att visa lite loppisfynd som jag köpt på Stadsmissionen.
 
 
En liten söt gul skål till påskgodiset, (20 kr) och en liten vas till vårblommorna (20 kr). Det är inte ofta man hittar ting i gult glas. Jag är så glad att denna lilla skål nu är min.
 
 
Fyra fina, gröna fat som blir snygga att servera kex och ost på! Snygga också att lägga lite småplock på, som t ex oliver på ett buffébord. Tallrikarna, som påminner om kålblad,  kostade 55 kr styck.
 
 
På en privat loppis hittade jag dessa två blomkrukor med vinrankemönster. De är tillverkade av Uppsala Ekeby. De är i toppenskick och priset var 75 kr/styck vilket så vitt jag vet, är ett mycket bra pris.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: