stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Lunchdate i kläd-klassiker

Kategori: Kläd-klassiker

Å så roligt det var  på gårdagens premiär-repetition i kören. Vi drog igång med låten "dressed for success" ...och den kommer att bli bra. Fina stämmor!.
 
I dag har jag en trevlig lunchdate att se fram emot. Jag ska träffa tjejerna på mitt gamla jobb. Det ska bli kul att få höra "det senaste" om vad som hänt i företaget sedan jag slutade.
 
Jag ska försöka hinna ge mig iväg lite tidigare och uträtta några ärenden...och kanske hinna med ett varv på myrorna också!. Jag skulle gärna vilja hitta en blommig eller mönstrad lite längre kjol. 
 
Idag är dags att damma av en s k "klädklassiker", och då har jag valt inte mindre än "den randiga tröjan". Hur matchar man en sådan på ett snyggt sätt. Enkelt och snyggt är att bära topen med jeans och en svart kavaj eller bomberjacka, och kanske någon riktigt färgstark accessoar. Vill man ta ut svängarna lite till, så är kjol med riktigt färgglada strumpor samt en tuff skinnjacka en "hit".
 
 
...p g a detta förfärliga snöoväder, så blev det jeans och skinnjacka till den blockrandiga långärmade topen, 
 
 
Halssmycket "Dancing queen" från Efva Attling fick jag i avskedpresent från de arbetskompisar som jag ska träffa!
 
 
Hittade också ett perfekt matchande armband i smyckeslådan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: