stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Helgen!

Kategori: Fest

Jag har varit på konferensresa i helgen. I fredags klev vi på Tallinks fartyg Isabell som tog oss till Riga i Lettland. Fredagskvällen startade med en konferensdel, och lite föreläsningar. 
 
 
Jag dök upp i min ganska nya klänning från Filippa K. Den är sydd i en enkel modell och i en tjock formfast trikå. Ovanpå blev det en olivgrön jacka från St Tropez.
 
 
Sedan blev det buffé. Jag blev positivt överraskad av utbudet och kvaliteten på maten. En stor variation och riktigt riktigt gott!
 
Vi hade tyvärr en rejält gungig överfärd, men trots det blev det fest med dans och karaoke! Jag bytte om till svart blus med fladdermusärmar, svarta byxor och ett glittrigt skärp. Bilden nedan är tagen vid ett tidigare tillfälle, då jag bar samma outfit.
 
 
På lördagen åkte vi först på ett studiebesök en bit utanför Riga. Jag valde mina nya blå smala byxor från Tiger och en vit mönsterstickad top från H&M.
 
 
En dålig bild från hytten.
 
Efter studiebesöket blev det en guidad tur av Riga. Den svensktalande guiden berättade Lettlands historia i stora drag, och den är sorglig med förtryck och deportationer. I endast 46 år (uppdelat på två omgångar) har Lettland varit en fri stat. I Riga bor det 60% ryssar, och guiden lät oss förstå att letterna inte har ett gott öga till dem och tvärtom.
 
 
 Efter en matbit på stan, tog vi oss tillbaka till fartyget för att vila en stund. Sedan var det dags för ytterligen en konferensdel, innan det blev fin middag i a la carte-restaurangen.
 
 
 Jag valde att klä mig fin i min blåa klänning från MQ:s märke Stockholm. På vägen tillbaka mot Stockholm så låg havet som en blank spegel, så vi fick en betydligt lugnare överfärd än natten innan. Det blev återigens dans och karaoke.
 
Till söndagmorgonens frukost njöt vi av vacker utsikt över Stockholms Skärgård.
 
 
Vi lyckades få ett bord allra längst fram! Så coolt!
 
 Väl hemma packade vi upp som hastigast, innan vi gick ut på en långpromenad i det otroligt vackra vädret.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: