stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Good morning

Kategori: Nya inköp

Vaknade tidigt i gryningen till vackert fågelkvitter! Är det redan dags för småpippisarna att börja med vårbestyren? Härligt! Jag är glad för alla vårtecken just nu...även de som väcker mig allt för tidigt!
 
Eftersom jag hade en 5:2 dag igår, kändes det härligt att få mumsa i sig denna goda frukost idag!
 
 
Hembakt glutenfritt bröd. Jag försöker att dra ner på gluten p g a inflammations-känningar i lederna. Gluten antas bidra till att skapa ledinflammationer (om jag förstått allt rätt). Jag är inte rigid, men försöker i möjligaste mån undvika gluten.
 
 
Förlåt att jag är tjatig, men jag kan inte låta bli att visa upp mina senaste second hand-fynd från Stadsmissionen, en snygg "tisha" från H&M där prislappen satt kvar. Nypris 149 kr och jag fick ge 40 kr. Den är tunn, lite slinkig och i en ledig modell. Tänker mig att den blir snygg till blå eller vita jeans eller shorts. Jag gillar V-ringningen med sin pärldekoration.
 
 
Scarfen gav jag 20 kr för och jag tycker den är urfin. Jag får lite Kenzo-feeling när jag ser det färgsprakande mönstret. Det syns inte på bilden, men det finns också fina guldstänk här och där.
 
I dag ska jag träffa väninnorna för en dag "på stan". Vi ska börja i Slakthusområdet- Globen och se Beckmans utställning som handlar om "Kostym kontra mode". Sen blir det väl en trevlig lunch någonstans och kanske lite strosande i affärer. Det blir i allafall en massa prat....och lite vin. Ser fram emot dagen. Bäst jag sätter fart och gör mig i ordning.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: