stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Glansigt!

Kategori: Plagg

Idag är det strumpdag, och på åker ett par lite glansiga vinröda strumpor, som inköptes till något vinterparty. De blev aldrig använda, eftersom jag valde en annan outfit till den festen. Nu får de spela huvudfiolen en vanlig torsdag i stället! 
 
De får samsas om uppmärksamheten med en fantastiskt stilig jacka från Desigual och en stilren klänning från Filippa K. (haha).
 
 
Halsbandet är köpt secondhand
 
 
Strumporna köptes på Åhlens för några år sedan.
 
 
Jackan har en väldigt snygg baksida
 
 
Många fina detaljer på jackan. Ready to go.
 
I dag ska vi först bege oss till Skansen för att njuta av vackert väder, vacker utsikt och intressanta djur och byggnader. Sedan blir det Miró på Waldemarsudde. En riktig kulturdag således!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: