stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Fynd i färg

Kategori: Nya inköp

I dag tog jag mitt sedvanliga veckobesök på Stadsmissionen....och kom hem med 5 riktigt färgglada fynd varav 4 toppar och 1 armband.
 
 
Längst till vänster en söt kortärmad top med tryckta blomgirlanger med påsydda paljetter. Sedan en kortärmad tuff blus i svart/vitt/gult - en färgkombo som jag alltid har gillat. Den ska jag fixa till med lite svart tyg i framkanterna och ha som en öppen blusjacka.
 
 
Den färgglada blusen näst längst till höger, funkar faktiskt bra som den är. Den ska också användas som en öppen blusjacka, och jag tror att den blir fin till jeans och ett vitt linne. Det färgglada tyget längst till höger är faktiskt en scarf från Twist & Tango. Det är så mycket tyg, så jag funderar på att kanske sy en enkel klänning eller en kjol utav det. Eller så syr jag lite kuddfodral och små dukar till balkongen. Vi får se vad det blir av det hela. Längst upp till vänster ligger ett matchande armband till allt det färgrika. Hela kalaset gick på 200 kronor.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: