stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Färgglad Myrorna-shopping

Kategori: Nya inköp

Här kommer lite bilder på de fynd jag gjorde på Myrorna i veckan.
 
 
En Pucci-inspirerad färgglad Kriss-top med lite paljetter på framstycket. Den är superfräsch och jag gav 60 kronor för den. Tänker mig att den blir snygg till ett par svarta vida festbyxor som jag nyss har köpt på H&M, men blir förstås också fin till vitt. Me like!
 
 
Den här kjolen av märket Tim Nicols ska kortas av en bra bit. Det blir en fin semesterkjol som passar att matcha med enfärgade topar i alla de färger. Kjolen är i en härlig kvalitet, och kostade 80 kronor
 
 
Jag köpte också denna klänning i 50-talsmodell. Den kommer från Indiska. Jag kan ha den precis som den är, men känns aningen tight upptill. Den behöver också kortas av en bra bit. Priset var 80 kr. Jag köpte den mest för att jag gillade tyget....och kjolen innehåller en massa tyg :-D.
 
 
....så kanske syr jag om den till en härlig färgglad kort vid sommarkjol i stället. Lätt att matcha med olika enfärgade topar i färg, svart eller vitt.
 
 
Jag hittade ett snyggt halsband med matchande örhängen också. Tänker lite Afrika när jag ser dem. De passar bra ihop men hängde faktiskt på olika ställen i butiken, så jag blev glad när jag fick till ett "set". :-D. Örhängena kostade 25 kronor och halsbandet 40 kr.
 
 
Jag stod och velade ett bra tag, innan jag bestämde mig för att slå till på detta halsband. Jag tänker att det nog är i barnsligaste laget....men jag kunde inte låta bli. Det är prytt av så söta berlocker i form av olika frukter, och faktiskt också av en liten slända. Det blir ett gulligt sommarhalsband till enkla enfärgade topar. Priset var 40 kr.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: