stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Earring rules

Kategori: Accessoarer

 Oj vad den här dagen har känts kort, eftersom vi ställde fram klockan en timme för sommartid. Märkligt att det kan göra sådan skillnad! 
 
I dag är det "örhängets dag", och jag valde det här roliga setet som jag köpte på Mango i Barcelona förra sommaren. 
 
 
Den lilla blå pärlan fick mig att tänka på jeans, så ett par sådana plockades fram ur garderoben. Sedan bläddrade jag bland mina linnen och valde ett i dovt blått. 
 
 
Sedan blev det denna ljust gråa blus med lite längre bakstycke. Den kommer från Wera. Jag har sett att man på många modebilder och även på skyltdockor, stoppar ner ena blusframstycket innanför linningen och låter den andra hänga kvar utanför. Det är det jag har försökt apa efter här. (haha)
 
I dag har lampköp stått på agendan. Jag behövde en lampa till mitt fönster i arbetsrummet. Det blev denna med vit fot och en ljust grå oval skärm, som inköptes på Mio. Nöjd!
 
 
I helgen har vi också hunnit en tur ned till Småland. Vi hade riktigt fint åkväder, men hade otur på nerresan i fredags eftermiddag, då det var låååånga köer p g a lastbilen som hade brunnit på bron vid Nyköping. Hem gick det som på räls tack och lov.
 
Nu ska jag ringa storebror och gratulera honom på födelsedagen!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: