stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

"Dyed" påsk

Kategori: Inredning

I dag har jag varit en sväng till stan, med syftet att skaffa lite sy-grejor, så att jag kan sy om mina secondhand-fynd. Jag var inne på Ohlssons Tyger och fick verkligen superbra hjälp. Det ska bli kul att sätta igång. Jag köpte också ett gäng knappar som ska användas till att byta ut tråkiga befintliga på en nyinköpt blus. Det får nog bli projekt nr 1.
 
 
Jag tittade in som hastigast på Hemtex och fyndade en kökshandduk i dyed-teknik för 19 kr. Den blir fin till påsk. På mataffären hittade jag lite mer påskfint, nämligen dessa färgglada bokstäver att hänga i påskriset.
 
 
...snart dags att påsk-pynta!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: