stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Det senaste...

Kategori: Allmänt

I det senaste numret av Elle, finns en frågestund med Annika Norlin, just nu aktuell med nya Säkert!-skivan Däggdjur och ett kapitel i antologin "Saker jag hade velat veta när jag var 15" av Johanna Wester och Diana Olofsson. Annika Norlin svarar i Elle på "det senaste"-frågor. Kul idé så jag kör samma här för egen del. Testa gärna själva!
 
Senaste klädinköpet; Ett par mörkblå brallor från Tiger. Jag har redan ett par svarta likadana och trivs med kvalitet och modell.
 
 
Senaste låten; Tränade i morse på min stämma av Abbas låt "gimme, gimme, gimme" som vi ska sjunga ikväll med kören.
 
Senaste biofilmen: Jag går sällan på bio, så senast var förra sommaren då jag såg "The Dressmaker". Gillar filmer där mode är inblandat....och här var det snyggt 50-talsmode!
 
 
På Cmore såg jag nyss "Livet efter dig". Jag hade läst boken innan och filmen funkade bra. Överraskande roligt mode, vilket jag inte hade räknat med. Vill se den igen bara därför!. Nu vill jag gå och se "Alla tiders kvinnor",  som handlar om tre unga kvinnor i 70-talets Californien. Samma tidsepok som jag själv formades av från tonåring till ung kvinna.
 
Senaste boken; En lättsmält semesterbok "Det lilla bageriet på Strandpromenaden" som handlar om en "lyxfällantjej" som flyttar till en gudsförgäten plats och startar ett bageri. Rolig och romantisk och har fått fart på mitt eget bakande. Nu ligger "Att föda ett barn" av Kristina Sandberg och väntar på sängbordet. Alla mina väninnor verkar ha läst och älskat trilogin om Maj, så jag hoppas att det blir en fin läsupplevelse.
 
Senaste dansgolv; Tallinks fartyg Isabell! Yeaah!
 
Senaste resa; På konferensresa i helgen till Riga i Lettland.
 
 
Senaste favoritapp: Priority pass som visar var deras lounger finns på olika flygplatser. En tjänst som ingår i mitt Master Card-kort.
 
Senaste TV-serie; Kollar på den utmärkta brittiska serien "Halcyon" som handlar om ett hotell i London under andra världskriget. 
 
Senast skickade sms: Ordet "hej" till maken i morse då han ville kolla att hans sms funkade.
 
Senast mottagana sms: "Abc" som var svaret ifrån maken. Allt funkade alltså :-D
 
Senaste googling: Satt hela gårdagskvällen och googlade på sightseeing m m i Lissabon, dit jag ska på tjejresa i september. Ser fram emot det väldigt "mucho".
 
 
Senaste tårarna: Det minns jag faktiskt inte. Mina tårar kommer i både glädje, ilska och sorg, men troligen var den senaste anledningen att jag blev rörd över något. Kanske ett youtube-klipp eller nåt sånt. Det händer lite då och då.
 
Senaste gapskrattet: Vid gårdagens frukost på fartyget, då vi satt ett gäng och skämtade om ditten och datten.
 
Senaste girl cruch: Jag gillar att kolla in tjejen som spelar rollen som vice chefen Emma i TV-serien Halcyon. Karaktären är tuff, framåt, vacker, och starkt empatisk.
 
Senaste insikt: Den kom under gårdagens promenad. Jag är lite för skraj och lat för att på riktigt ta itu med vissa praktiska saker, som att t ex sätta upp en hylla. Maken har noll intresse och är inte händig med sådant, så ska det bli gjort måste jag själv ta initiativet. Rådet till mig själv!...Bara gör det!! ...och sätt slutdatum Annars kommer det typ aldrig att hända!
 
Senaste modeupplevelse; Lars Wallins utställning "Fashion stories" på Artipelag
 
 
Semaste besvikelse: Diverse topp-politiker i världen som beter sig som 3-åringar. SKÄMMES TA MIG F-N!
 
Beautymåsten: På första plats kommer definitivt tandborste och tandtråd!...jag är inte mycket för blekta pefekta tillfixade tandrader, men kollar alltid in folks tänder. Jag gillar när folk visar att de har en sjyst munhygien. 
 
Just nu är jag annars besatt av läppstift!
 
 
Finito frågor!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: