stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Buketter

Kategori: Allmänt

Här har jag fotat av en bukett med tulpaner, och en bukett med nya böcker, varav två från bokrean.
 
 
Här ska städas, rensas och organiseras. Inte för att det är så illa.....Mina egna saker är inget problem, dem har jag faktiskt väldigt bra ordning på. Nej det är sådant som jag ärvt som är tungt att ta tag i ...det är rätt mycket, och det tar onödig plats.  Jag hoppas att jag blir lite taggad av att läsa i dessa böcker. Jag gillar egentligen att organisera, så det behövs nog bara lite inspiration. Böckerna verkar vara väldigt läckra med fina bilder.
 
Apropå böcker! Där jag bor har vi en bänk, där vi brukar lägga småsaker vi vill skänka bort. Där låg idag denna bok som jag blev intresserad av.
 
 
Det är lite typiskt att jag tar med mig ytterligare en bok hem, när tanken är att jag ska göra mig av med grejor. (haha) Jag får skynda mig att läsa boken, och sedan lägga tillbaka den på bänken för någon annans nytta och nöje!. Jag har ingen aning vilka systrarna Mitford var...så det ska bli spännande att läsa boken.
 
Nu ska vi strax bege oss iväg till en vän som bor några mil bort. Vi ska hjälpa till med en flytt. Hon flyttar bara ett kvarter, men det blir lika jobbigt ändå, med att hyra flyttbil och att bära. Det är bara att kämpa på!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: