stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Black bananas

Kategori: Mat och bakning

När jag kom in i köket i morse, fick jag syn på en herrans massa bananer som låg i fruktskålen. Vi köpte extra många för att ha med på helgens Smålandstripp, men inte många av dem blev uppätna. Nu hade skalen börjat svartna och jag googlade snabbt fram två olika glutenfria recept på bananbröd, och satte igång att baka.
 
 
Det vänstra brödet är mer av en fika-kaka, medan det högra är nåt mitt emellan fikabröd och matbröd.
 
Båda blev väldigt goda! Nu har vi lite gott i frysen att plocka fram till kaffet!
 
Recept finns på min matblogg "Nizzan lagar". Där bloggar jag inte i vanlig mening, utan använder bloggen som ett ställe där jag kan samla mina favvorecept. Kopiera av länken nedan!
 
http://nizzanlagar.blogspot.se/2017/03/glutenfri-banankaka-och-bananbrod-som.html

Kommentarer


Kommentera inlägget här: