stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vackert blått!

Kategori: Accessoarer

Igår var det accessoardag och dags att rota runt i halsbandslådan efter något som inte använts på länge. Jag hittade ett vackert blått halsband som jag impulsköpte på H&M i vintras, bara för att jag tyckte färgen var så fin. Oftast när jag handlar något, så har jag en tanke om vad det ska passa till i min garderob. Dock alltså inte den gången. Troligen av den anledningen har smycket inte blivit använt. (så vitt jag kommer ihåg).
 
När jag väl började kolla i garderoben insåg jag att jag hade en hel del som passade till halsbandets färg. Valet föll på en blommig ärmlös sommarklänning. Det var riktigt varmt och skönt ute igår!
 
 
Klänningen från Gerry Weber köpte jag förra våren. Skor från Rieker och skärp från Flash.
 
 
Eftersom jag skulle iväg en sväng till ICA Maxi , där det alltid är lite kyligt, så tog jag på mig den lilla jackan jag köpte till. (också Gerry Weber)
 
Jag införskaffade lite blommor till balkongen. Balkonglådorna fixade jag för några veckor sedan, så igår kompletterade jag med blommor till krukorna.
 
 
De praktfulla blommorna i den stora vita krukan, var en färdigarrangerad sommargrupp. Väldigt praktiskt eftersom jag bara plockade upp allt i en klump från den plastkruka de var planterade i , blötte upp jordklumpen ordentligt och sänkte ner i min kruka. Jag kompletterade med lite extra jord. Den passade väldigt bra färgmässigt. Hoppas den klarar sig!
 
Vindskyddet sydde jag själv för säkert fem år, så det börjar blekna. Jag har försökt att hålla mig till rosa, svart, vitt och lite blomgrönt. De blå kloten kommer från mitt tidigare liv i villa. Jag har inte velat göra mig av med dem.
 
Igår kväll, när vi kom hem från dansträningen, satte jag mig i fåtöljen insvept i filten och såg en bra film på datorn som jag hade i knäet. Riktigt mysigt. Det hade varit gott med ett glas rosévin, men det var 5:2 dag så det fick bli lite bubbelvatten i stället. Haha
 
Det enda som saknas nu är några kryddväxter att ha i den andra stora vita krukan. Jag skall på jakt efter sådana idag!....och så hoppas jag på många vackra sommardagar!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: