stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Triss i vårtoner

Kategori: Modebildsinspiration

Så kul att jag hittade denna inspiration i Elle, eftersom jag nyligen rea-fyndade en massa fina lack på Åhlens för 30 kronor styck. 
 
 
Så snyggt att bära olika färger på naglarna, och matcha till kläderna.
I bland svämmar butikerna över av kläder i nyanser man inte riktigt tycker att man passar i. Då är det fiffigt att i stället piffa till naglarna med den rådande modefärgen...eller som här, välja flera stycken. Enkelt sätt att piffa till de gamla basplaggen i garderoben.
 
Jag gillar de här färgerna och köpte tidigt i våras ett fåtal plagg i dimmiga pasteller. De ska plockas fram idag
 Så här blir min version!
 
 
Lacken kommer från Isadora och heter Glamour white nr 649, Ocean dive nr 513 och Cool mauve nr 546.
 
Det blir vita caprijeans, ett linne i mauve (som den dimmiga korallfärgen verkar kallas!) och en dovt grön linneskjorta. Scarfen på bilden nedan ska också få vara med idag! Bilden togs i samband med inköpet i våras.
 
 
 
 
Linne och scarf: Flash, Skjorta: Gina Tricot, caprijeans: KappAhl
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: