stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Sommarfint

Kategori: Inredning

Gårdagen och dagen har ägnats åt att äntligen ha kommit igång med vårstädningen, som nu väl får kallas sommarstädningen. Kök, arbetsrum och badrum har skurats, och fönster har putsats. Nya gardiner, kuddar och pynt är på plats.
 
Ändring från grått, gult och gammelrosa till blått och vitt i arbetsrummet!
 
 
De flesta kuddfodralen kommer från H&M Homes rea.
 
 
Fint på skrivbordet

 
...och på byrån.
 
...och så ändrat från ljusgrönt till turkos i badrummet
 
 
 
 
 
 ...och i köket åkte tulpangardinerna ut, och ersattes av blommor och blader i svart, cerice och orange på vit botten.
 
 
Återstår 8 fönster att putsa! Puh!!
 
 På eftermiddagen fick jag besök av en väninna som sedan stannade på middag. Mycket trevligt. Nu ska jag fortsätta att fålla upp min långklänning, som ska med på semestern lite längre fram i sommar. Kjolen är supervid, så det tar sin tid att fålla för hand. Suck!...bara att kämpa på lite varje dag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: