stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Sommarfest i det gröna

Kategori: Fest

I går fick vi en riktigt härligt varm sommardag. På morgonen packade vi en picnickorg med kaffe, frukt och goda mackor och begav oss ned till stranden, där vi åt vår frukost. Efter ett par timmar var det dags att bege oss hemåt för att snygga till oss och åka iväg till våra vänners födelsedagsfest som startade redan klockan fyra på eftermiddagen. I inbjudan stod det "klädsel: sommar". Vi visste att festen skulle gå av stapeln i deras trädgård, och så knepigt som vädret varit den sista tiden, så hade jag förberett vita smala jeans, en barärmad liten blus mönstrad i marin vitt och turkos, samt marinblå kavaj. I sista minuten kände jag att det var alldeles för tokvarmt ute för den klädseln. Det måste bli klänning eller kjol. Jobbigt när man känner att man behöver ändra sig i sista minuten. Jag provade raskt fyra nya varianter, varav denna fick "tummen upp" av maken.
 
 
Korallfärgad volangtop från Flash, kjol second hand, skärp från Lindex och skor från Rieker. Smycken från Efva Attling. Det blev perfekt! Det var en helt fantastiskt härligt varm kväll.
 
 
I sista minuten var jag tvungen att måla nytt nagellack på både fingrar och tår. Jag hade först valt turkos, men det passade ju inte till den här outfiten. I stället blev det ett lack i korall, ton i ton med topen!
 
 
Festen hölls i en lummig trädgård vid en sjö.
 
 
Lysande röd valmo
 
 
Vackra vyer, rikligt med god mat och dryck samt en massa trevliga både gamla och nya vänner att umgås med en varm skön vindstilla kväll! helt underbart!
 
 
Värdparet hade verkligen lyckats pricka in bästa kvällen. 
 
På nattkröken skjutsade vi hem ett par som bor i samma riktning som vi. De bjöd in oss på ett litet glas, som vi njöt av tillsammans med denna fina vy från deras vardagsrumsfönster. Vi gick också upp på deras platta tak och fick se en ännu tjusigare vy, men då hade jag inte kameran med mig. Taket var fortfarande alldeles solvarmt under fötterna trots att det var mitt i natten.
 
 
 Högt betyg åt denna mysiga dag och kväll!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: