stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Semester-inspo!

Kategori: Modebildsinspiration

Idag är det dags att åter igen låta sig inspireras av en moodboard ur Elle.
 
 
Det här ser väl ut att vara en härlig semestergarderob. En så fin matchning med blekta jeans till vitt, ljusblått eller blommigt, blommiga topar och kjolar i fräscht blått eller trendigt brunt (andas 70-tal), sval pyjamas, sneakers eller lädersandaler, en svart baddräkt, snygg matchande väska och roliga solbrillor. Till och med en solkräm finns med. Haha. Samma korallfärg på flaskan som på det nagellack jag för tillfället har på mig. Passar bra till det hela. På bilden saknas väl bara en solhatt.
 
 
Vädret är inte det bästa idag, så jag väljer jeans med vitt linne och en skjorta utanpå, en blåvit scarf samt bruna skinnsandaler med klack. 
 
 
 Det blommiga får solbrillorna stå för!
 
 
Maken fick en fin blomgrupp från sina arbetskompisar idag med anledning att han går i pension.
 
 
 Nu har jag precis kommit hem från en middag på Da Luigi med mina bästa två väninnor L och L. Vi hade mycket att avhandla då det var ett bra tag sedan vi sågs. Vi åt och drack gott!
 
Jeans: KappAhl, Linne: Flash, Skjorta Linnea Braun, Scarf: H&M, Skor: Rieker, Solglasögon: Lindex, Armband: Indiska
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: