stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Semesterminnen

Kategori: Semester

Nu har vi slutbetalat vår semesterresa. Det blir en kryssning i Medelhavet tillsammans med döttrarna. Å så jag ser fram emot det, men samtidigt vill jag stanna tiden och njuta av sommaren. Ja, just nu är det väl rätt kallt, men värmen borde komma tillbaka snart igen!
 
I väntan på det kollade jag in några gamla semesterbilder från vår ljuvliga vistelse i Miami Beach.
 
 
Vårt hotell Miami Beach Resort & Spa
 
Från vårt rum kunde vi njuta av havsutsikt åt två håll
 
 
 
 
 
Sommaroutfit som matchade hotellets badrumsväggar
 
 
To the beach
 
 
 
 
Jag tog ett foto på bilen, och av en slump kom den här mannen med på bilden. Så kul att hans T-shirt och dojor matchade bilen.
 
 
Här var vi på ett trendigt lunchställe på Ocean Drive
 
 
Riktigt färgsprakande ställe! Det här är damrummet
 
 
Vi valde att sitta utomhus.  Jag vill minnas att vi åt pasta med tryffelsås som var himmelskt god.
 
 
Poolområdet på hotellet. Vill man bada i havet så ligger det bara två minuter bort.
 
På kvällen gick vi till ett närliggande hotell som hade dans. Det var tyvärr inget vidare band, så ingen dansade. Dock hade vi tur, för på hotellet anordnades just denna kväll en stor danstävling i 10-dans som vi tittade på. Såååå duktiga unga dansare med både fantastisk teknik och härlig utstrålning. De har verkligen kontroll på alla kroppens muskler i sitt dansande.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: