stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Se lite beige ut!

Kategori: Färg

I dag är de färgdag och time att försöka se så beige ut som möjligt. Haha.
 
 
 Därför blev det beige från topp till tå, nja inte riktigt sant, eftersom det blev lite kompletterande brunt på accessoarer och skor. Det syns inte på bilden, men topen är riktigt festlig med glittertråd och puffärm.
 
 
Just nu har jag bröd på jäsning, och det är dags att börja sätta in första plåten i ugnen. Det blir glutenfria frallor som smaksatts med lingonsylt. Hoppas de blir goda.
 
Så fort bröden är gräddade och maken kommit hem från jobbet, skall vi åka till Mall of Scandinavia och äta lunch samt köpa en present till en god vän som firar stort på lördag. Det blir utomhusfest i deras trädgård, så jag hoppas de investerat i någon form av vind/regnskydd. Jag måste börja fundera på vad jag ska ha på mig på festen. Det gäller att vara flexibel beroende på hur vädret ser ut att bli.
 
 
Top: H&M, Kjol: Flash, Skor: Rieker, Accessoarer: Second hand förutom guldarmbandet.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: