stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Retur-tur

Kategori: Plagg

I går kväll hörde dottern av sig och kände att hon ville lämna tillbaka en av klänningarna hon köpte  vid vårt besök på Modevillan. Eftersom de bara har tre dagars öppet köp så gällde det att fixa detta illa kvickt. Vi beslöt att söndag borde vara bäst så vi slapp vardagsbilköerna. Så i morse gjorde vi en retur-tur till Modevillan. Under gårdagskvällen hade processen mognat i dottern så hon lämnade tillbaka ytterligare en klänning och en kjol. Så kan det gå ibland. Hon behöll i allafall den allra snyggaste klänningen och en  supersnygg kjol med fransar.
 
Det här blev dagens outfit
 
 
En fodralklänning från Esprit i marin med vita blommor, som jag köpte förra våren. Vita skor från Rieker och vita blomörhängen från Glitter.
 
 
Ovanpå blev det en liten vit blusjacka från Lindex. Den har jag använt galet många gånger, för den är så praktisk. Den är lätt, blir inte särskilt skrynklig och passar till det mesta. Nu börjar den bli lite sliten så jag skulle gärna vilja byta ut den mot något liknande. Jag har spanat men ännu inte hittat någon ersättare. Kanske får jag ta fram symaskinen och sy sjäv!
 
Väl hemma igen åkte dottern till sitt jobb och jag och maken åkte ner till stranden. Oj så det blåste idag. Man fick hålla i allting så det inte blåste iväg. En liten regatta med halvstora ungar i optimistjollar flög fram över vattnet, och de unga ledarna for fram och tillbaka med sina räddningsbåtar och stöttade de små seglarna. En och annan unge som seglat iväg alldeles för långt bort, blev upphämtade och bogserade tillbaka till gruppen. 
 
Efter lite veckohandling ville maken se på friidrott, och jag tog mig en cykeltur på ca 1,5 mil. Jag känner att jag blir starkare och starkare i benen. Härligt med resultat.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: