stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nya nagellack och shopping med dottern

Kategori: Accessoarer

Dessa nagellack köpte jag på rea i torsdags för 30 kronor styck, förutom lacket i mitten som var till fullpris.
 
 
Härliga sommarpasteller!
 
Min yngsta dotter är inne i ett projekt att hitta sig själv stilmässigt. Hon har nyss fyllt 30 och vill lämna tonårsmodet bakom sig och i stället hitta en ny kvinnligare stil. Hon har varit hos en stil-, färg- och sminkexpert, så nu har hon koll på vilken typ av kläder hon ska välja och i vilka färger. Hon fick en del slantar i födelsedagspresent och ville nu att vi skulle göra sällskap till Modevillan i Gudö för att sätta basen för sin nya stil. Absolut okey för mig. Jag gjorde likadant för ett antal år sedan. Jag köpte en basgarderob där, och i stort sett alla plagg använder jag fortfarande. Ribkoff och Andiata är favoriterna. Vi åkte dit på fredagsförmiddagen, och fick båda fantastisk hjälp av deras proffsiga butikspersonal. Vi var väl där i ca 3 timmar (puh!) Dottern köpte tre klänningar och två kjolar, och jag slog till på två kjolar och tre toppar.
 
Dottern blev så galet snygg i sina kläder. Riktiga fullträffar. Jag köpte lite mer basplagg, men en av kjolarna är lite kul! Jag ska visa så småningom.
 
Dagens outfit utgick ifrån ett par stiliga örhängen i vitt guld som jag fick i present av min mamma för 30 år sen. De är stilrena och därför blev klädseln också ganska stilren.
 
 
En top inköpt på Malta och svarta slacks från Filippa K
 
 
Glansig bomberjacka från Sankt Tropez och skor från Rieker
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: