stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nationalda´n

Kategori: Klassisk stil

Hemma igen efter en kul och inspirerande dans-helg!
 
 
I dag, på vår nationaldag, har vi haft ett underbart soligt väder. Vi gjorde i ordning smörgåsar och kaffethermos och åt frukost i parken.
 
 
Dagen till ära valde jag kaffemuggar i blått och gult, haha!
 
 
Eftersom dagens tema var "klassisk stil", valde jag en välsydd top i marin, turkos och vitt som passade perfekt till min marinblå kavaj.
 
 
För övrigt blev det vita piratbyxor och dito scarf, samt loafers i blått, vitt och rött.
 
 
En fin gammal segelskuta passerade förbi.
 
 
Efter lite mathandling, så stack jag iväg på en cykeltur. Här är jag i Haga, där det var stort nationaldagsfirande.
 
På kvällen myste vi på balkongen i det fina vädret. Vi grillade kyckling till middag och till den serverades grekisk sallad,potatisklyftor och tzatziki. Till förrätt blev det toast Skagen och till efterrätt glass med färska bär.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: