stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Leo-diadem

Kategori: Huvudbonad eller håraccessoar

I dag är det dags för någon form av huvudbonad eller håraccessoar. Min första tanke var en cool hatt, men det blåste riktigt friska vindar, så jag misstänker att det hade i så fall blivit att jaga hatt i blåsten. Nej i stället fick jag i håraccessoarlådan syn på ett diadem med leopardmönster. Jag bara tuperade upp håret och satte dit diademet.
 
 
Matchades sedan med en leopardmönstrad bomberjacka.
 
 
Till den blev det svarta smala byxor och en svart kortärmad top med fina detaljer i ringningen.
 
 
Smycken i guld och roséguld samt svarta skinnsneakers
 
Förmiddagen spenderades till lite styrketräning samt en cykeltur Kungsholmen runt. Jag tog en kaffepaus vid Stadshuset. Oj så många turister som hade samlats där. Ibland funderar jag på hur många bilder man fastnat på av misstag under årens lopp, i samband att man besökt sevärdheter runt om i världen. Haha.....för själv har ju jag fått med hur många okända människor som helst på mina bilder!!! Kul tanke!
 
Maken slutade arbetet före lunch idag, så då åkte vi till Centrum och åt var sin räksallad till lunch. Mysigt att sitta i lugn och ro och prata om ditten och datten. 
 
 
Diadem: Åhlens, Jacka: Lindex, Top: Esprit, Byxor: KappAhl, Skor: Ecco, Smycken: Guldarmbandet är en present, och de två "fake"-arbanden samt örhängena i rosé kommer från Åhlens.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: