stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Fotfint

Kategori: Plagg

 Oftast använder jag svarta ankelsockar eller möjligen nylon-dito, men ibland är det kul att bära lite mer uppseendeväckande varianter. Jag äger dock inte så särskilt många sådana strumpor. I samband med att jag köpte lite vårgröna topar i våras, så köpte jag samtidigt ett par fina ankelstrumpor i samma färg och med vita prickar. De är väl inte så uppseendeväckande, utan mer gulliga. Haha.
I dag på får de komma ut och lufta på sig.
 
 
 Lämpligen plockar jag då också fram den skjorta i samma färg, som jag köpte samtidigt som strumporna. Just idag använder jag skjortan som en utanpåvariant över ett vitt linne. Det blir knyt i midjan.
 
 
 Piratjeans i riktigt mörkblå denim. Accessoarer i grönt och blått, och så mina färgglada sneakers.
 
 
En liten käck herrhatt åker på för att skydda ansiktet mot dagens starka sol.
 
De glutenfria lingonfrallorna som jag bakade igår blev riktigt goda. I dag har jag bakat glutenfria cookies med mandelmjöl, chokladbitar och rostade, hackade hasselnötter. De blev okey. Definitivt inte lika goda som vanliga cookies. Jag frös in dem, och när jag tog fram en nu i eftermiddags till kaffet, så upptäckte jag att kakorna blir betydligt godare och knaprigare när de äts iskalla.
 
I dag blev det en promenad och fika i solen, och sedan en cykeltur till Ulriksdals slott. På kvällskvisten blev de dansträning. Nu blir det dusch, sedan en kopp te och kanske en bra film eller liknande.
 
 
Skjorta: Gina Tricot, Linne och strumpor: Flash, Piratjeans: Second hand, Skor: Desigual, Hatt: HM:s herravdelning, Armband: KappAhl
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: