stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Födelsedagsfirande

Kategori: Fest

Igår fyllde dottern år, och vi blev förstås hembjudna på kalas!
 
 
Paketen från oss
 
Hon bjöd på god kycklingwok till middag och marängsviss med chokladripplad glass som alternativ till tårta (som hon aldrig har gillat!).
 
 
Hon hade mest önskat sig pengar till en ny soffa, så det blev en del bidrag till den. Hon fick också likör, fina frottehanddukar och vackra gamla kristallglas att dricka likören i. Glasen har funnits länge i släkten. Hon blev väldigt glad för dem.
 
 
Spännande!
 
 
Världens gulligaste katt!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: