stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Brända toner

Kategori: Modebildsinspiration

 
Å, så jag gillar den här härliga moodboarden från Elle´s samarbete med Esprit.
 
 
Jag köpte faktiskt ett par liknande rostbruna byxor från Tiger, men väl hemma så tyckte jag inte att jag hade så mycket matchbart i garderoben, så jag lämnade tillbaka dem. Hade jag sett de här bilderna hade jag kanske behållit dem. Så snyggt till blårandigt, grått, svart och blommigt.
 
 
Själv utgick jag från den här fina blusen som jag köpte på Malta. Det var nog det mest "brända toner" som jag hittade i min garderob, och i stället för ränder så blev det några slags rutor (haha). Till den blev det ett par svarta slacks.
 
 
På fötterna ett par sköna och eleganta skor från Rieker.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: