stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Med klös!

Kategori: Dramatisk stil

Dagen började tidigt. Dottern har haft stambyte i sin lägenhet. Hon har bott hos sin syrra under tiden, men idag var det dags att få tillbaka nycklarna. Som vanligt säger hantverkarna att de kommer någon gång mellan 7:30 och 15:00, så då måste man vara på plats "ut i fall att". Ofta brukar de komma typ den sista halvtimmen av den utlovade tiden....men man vet ju aldrig. Vi var på plats i lägenheten exakt 7:30. Jag följde med för att hjälpa till att städa. Tyvärr visade det sig att det inte alls var klart. Hantverkaren som kom (faktiskt redan vid 9-tiden) för att lämna tillbaka nyckeln, blev själv förvånad. Han var snäll och försökte få tag i hantverkarna, men förgäves. De har väl tagit semester. Grrr!...nej flytta in kunde hon inte göra. Lillsyrran får erbjuda sängplats ytterligare ett tag. Vi städade så gott vi kunde och orkade. Alla kläder i hennes stora garderob i hallen var dammiga. Hon hade tur och fick tag i en ledig tvättstuga och maskinerna fick gå för  runt. Trist jobb!!
 
Väl hemkommen så möttes jag av en glad make som hade anmält sig till det nya gymmet på hemmaplan. Han var väldigt nöjd, Vi fixade till oss och begav oss som vanligt iväg på en liten utflykt med kaffethermos och frukt. Precis lagom till när vi islog oss ner på en parkbänk, sprack molnen upp och solen tittade fram.
 
På kvällen tittade vi på vårt favoritprogram "So you think you can dance". Galet duktiga unga människor! Så kul och inspirerande att se.
 
Dagens klädtema var "dramatisk stil" och så här blev den just idag! 
 
 
 
 
Blus: Gina Tricot, Skärp H&M, Byxor: Filippa K, Örhängen: Mango, Skor: Rieker
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: