stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Spetsblusen som ingen vill ha!

Kategori: Romantisk stil

I dag har turen kommit till den romantiska stilen. Rätt matchad kan även jeans passa in en sådan här dag. Den här spetsblusen köpte jag för tre år sedan och använde en sommar. Sedan dess har jag försökt att ge bort den till mina döttrar, men ingen är intresserad. Jag var på väg att skänka bort den till Stadsmissionen, men så fick jag en ingivelse att pröva den, och tja...lite söt är den nog, men kanske i kortaste laget på mig. Jag använder den idag, och sen får den väl hänga ett tag till i garderoben. Kanske någon vill ha den? (haha)
 
 
 
Hittade söta blomörhängen och ett matchande armband i accessoarlådan!
 
 
Jag gillar slitningen på de här jeansen. Jag tycker att de mörkare partierna vid sidsömmarna ger en slankande effekt på benen.
 
...och så mina fina nya beiga lackdojor från Gabor.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: