stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Lusekoftan på!

Kategori: Naturlig stil

 Stildag igen, och nu har turen kommit till den "naturliga stilen", som lite snabbt beskrivet kännetecknas av funktion, bekvämlighet, sportigt, jeans, naturfärger, mysiga stickade tröjor, vindjackor, ull, lin och bomull. Accessoarerna är antingen tunna och diskreta eller lite mer i ögonfallande gjorda i trä, ben eller sten.
Idag har jag valt att klä mig i ett par sköna slitna jeans, en enkel långärmad blågrå T-shirt, grova kängor och så en  "lusekofta" i klassiskt norskt mönster. 
 
 
 
 
Det här smycket köpte jag till 75% rabatt på Åhlens vinterrea. Riktigt fint tycker jag!
 
 
Nu blir det en härlig långpromenad!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: