stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Happy in preppy

Kategori: Preppy stil

I dag är det dags för en preppyinspirerad stil, och valet faller på en slags harlequin-rutig slipover. Jag tycker att den är lite kul, med den ensamma knallrosa rutan. Under blev det en enkel vit top, och så svarta smala jeans.
 
 
 
 
Det här är ett halsband som ligger mig varmt om hjärtat. Det är mina döttrars födelseår man ser, och på baksidan står deras förnamn. Mina små gullisar! Halsbandet har jag haft i många år.
 
 
I dag är det dags för en 5:2-dag igen. Jag kör ju måndagar och onsdagar. Jag känner att jag åt för lite igår, för jag blir så ätsugen hela tiden idag! Väldigt kämpigt. Till lunch blev det lite olika grönsaker som fanns hemma samt minikeso och några kräftstjärtar. Till mellanmål blev det lite tomatröra (rest) och ett ägg. Eftersom jag varit så hungrig i dag har jag unnat mig några knäckebröd med banan och minikeso. Just nu känns det rätt okey. Innan jag går till sängs, så ska jag äta lite Kelda tomatsoppa. Jag har svårt att komma till ro om jag är hungrig när jag går och lägger mig. I morgon är det vanlig dag igen! Då har jag lovat mig själv att göra en liiiiten efterrätt!
 
Egentligen är det motionsdag idag, men det är ett så ohyggligt ruskväder ute, så jag skippar det. Som tur var så körde vi 1 timmes dansträning igår kväll, så jag behöver inte ha dåligt samvete. Egentligen borde jag köra ett styrkepass i stället, men jag är så sugen på att fortsätta plocka bort julsakerna, som jag satt igång med. Julgranen är avplockad och nedmonterad. Nu ska jag gå ett varv och samla ihop alla tomtar. Det är rätt många! Att plocka bort julen får ersätta styrkepasset. (haha)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: