stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ytterligare second hand-fynd

Kategori: Nya inköp

Igår var det sista dagen som Stadsmissionens rea pågick, så jag kunde inte låta bli att titta in. Det var soligt och vackert ute, så jag tog en långpromenad dit och hem. Det var ganska utsålt, men jag hittade två fina topar för 20 kr styck samt ett halsband för 40 kr.
 
 
 Stilren top i härlig lila sammet från märket Norbelle, (ett märke som jag inte känner till.)
 
 
 Liten söt blommig sommartop från Lindex, som inte verkar vara använd. Bak i nacken satt nämligen det tunna svarta bandet kvar, som man måste klippa bort eftersom det annars syns.
 
 
Roligt färgglatt halsband som kan vara kul att piffa upp t ex en grå enkel T-shirt!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: