stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Väsk-ryck!

Kategori: Accessoarer

I dag är det dags att ta itu med väskan - ett "väslryck" således. Det passar bra, eftersom jag skall iväg i ett ärende där datorn ska med, så jag väljer min snygga "datorväska". Den köpte jag för ca 10 år sedan uppe i Sundsvall, på en midsommar-rea. Billigt och bra köp. Den har fått några små repor, men är annars i förvånansvärt gott skick.
 
 
Eftersom väskan går i svart och vitt, tänker också jag göra det. Först på med ett par smala svarta byxor från Tiger, och sedan en svart top med glansigt tryck från Guess. "Dancing-queen"-smyckena igen samt mina svarta stövletter.
 
 
Härligt att jag gått ner i vikt så pass att jag nu får på mig min svart/vit-mönstrade kavaj....och att jag dessutom kan knäppa knapparna (haha).
 
 
Så där ja!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: